WIE BEN IK?

 

Hallo, ik ben Cindy, geboren op 6 september 1977 in Lienden en ik woon samen met mijn man en twee tiener kinderen; een zoon en dochter, in het Betuwse Buren.

 

 

Na ruim 21 jaar op een peuterspeelzaal en kinderdagverblijf gewerkt te hebben merkte ik dat ik door het grote aantal kinderen op de groepen niet de kinderen de tijd en aandacht kon bieden die ik kinderen wil geven, zoals begeleiden in ontwikkeling waar nodig en met de kinderen spelen. 

Daarom ben ik per januari 2018 gastouder geworden, omdat ik wil genieten van kinderen door hoe zij zichzelf zijn en ontwikkelen met hun eigen talenten.
De baby’s met hun gezichtsuitdrukkingen en ontwikkelingen, de dreumesen met hun grenzen zoeken, ondeugendheid en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en de peuters met hun grapjes, stoere grote kinderen gedrag en hun vaak lief aangeboden hulp.
 

Ik vang kinderen op in een gezellige, helpende, vrolijke omgeving met grapjes en knuffels.
We gaan met elkaar binnen en buiten spelen, knutselen, bouwen, nep-koken en ga zo maar door. 

 

Bent u net zo enthousiast als ik en wilt u daarom informatie? Dan kunt u op deze website www.GastouderopvangOranje.com 

kijken en op mijn Facebook of Instagram Gastouderopvang Oranje Buren,

mij mailen: GastouderopvangOranje@gmail.com, appen of bellen: 06-39307134.